Stuffed Mushrooms – Фаршированные Грибы

This dish is great for any occasion. I adore it because of it’s simplicity.

Это блюдо подойдет для любого праздника. Блюдо очень простое в приготовление – и за это я его обожаю!

You will need:

– 400 g mincemeat (400 г фарша любого) *
– big mushrooms (большие грибы) **
– spices (специи)
– cheese (сыр)

* You can use any kind of mincemeat – chicken, pork, beef, etc. Фарш можете использовать любой – куриный, говяжий, свиной.

** I used portobello mushrooms, but you can use any kind of mushrooms that you like. Я использовала грибы портобелло (разновидность шампиньонов), но вы можете использовать любые другие.

How to make:

1.Clean the mushrooms. Очистите грибы.

2.Prepare the mincemeat. Add spices. Подготовьте фарш. Добавьте специи.

IMG_0312

3.Stuff the mushrooms with mincemeat. Нафаршируйте грибы.

IMG_0313

4.Preheat oven to 180C. Разогрейте духовку до 180С.

5.Cook 15-20 min. Готовьте 15-20 мин.

6.Add cheese. Cook 5 min. Добавьте сыр. Готовьте 5 мин.

 


Your stuffed mushrooms are ready!
Фаршированные грибы готовы!

IMG_0318

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s