Peanut Butter Muffins (sugarless) – Кексы с Ореховым Маслом (без сахара)

If you want muffins, but you feel like you’re eating too much sugar, then just don’t add any! You can always use peanut butter (without sugar or salt) and bananas. Trust me, it turns out absolutely delicious.

Если вы любите кексы, но считаете, что употребляете слишком много сахара, то почему бы не приготовить кексы без сахара? Сахар можно заменить ореховым маслом (без сахара и соли) и бананами. Получается очень вкусно.

You will need:

– 300 g flour (300 г муки)
– 1 egg (1 яйцо) 
– 50 g melted butter (50 г растопленного масла)
– 5 tbsp peanut butter (5 ст.л. орехового масла)
– pinch of salt (щепотка соли)
– 1/2 tsp baking soda (разрыхлитель) 
– 2 bananas (2 банана) 
– 100 ml milk (100 мл молока) 

How to make:

1.Mix flour, salt and baking soda. Смешайте муку, соль и разрыхлитель.
2.Add peanut butter, and mix with a fork. Добавьте ореховое масло и хорошо смешайте вилкой.

DSC04699
DSC04701

3.Add butter, egg and milk. Mix well. Добавьте масло, яйцо и молоко. Хорошо перемешайте.

DSC04704
DSC04706

4.Add mashed bananas (I used a blender for bananas, but a fork works just fine). Добавьте бананы (я использовала блендер, но бананы можно размягчить и вилкой).

DSC04708

5.Put the mix into the muffin pan. Выложите кексы в формочки.

DSC04709

6.Preheat oven to 180C. Разогрейте духовку до 180С.
7.Bake 15-20 min. Выпекайте 15-20 мин.


Muffins are Ready!
Кексы готовы!

DSC04718

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s