Lemon Cookies (vegan) – Лимонное Печенье (веганское)

No eggs, no butter, no milk and you still get amazingly delicious lemon cookies!
Без яиц, масла и молока, но не менее вкусное лимонное печенье.

You will need:

– 400 g flour (400 г муки)
– 2 tbsp lemon zest (2 ст.л. лимонной цедры)
– 1/2 cup lemon juice (1/2 чашки лимонного сока)
– 1 tbsp vanilla essence (1 ст.л. ванильной эссенции)
– pinch of slat (щепотка соли)
– 1 tsp baking soda ( 1 ст.л. разрыхлителя)
– 2 tbsp olive oil ( 2 ст.л. олвкового масла)
– 100 g sugar (100 г сахара)

 How to make:

1.Mix flour, lemon zest, salt, baking soda and sugar. Смешайте муку, лимонную цедру, соль, разрыхлитель и сахар.

DSC04637

2.Add vanilla essence, lemon juice and olive oil to the mix. Mix everything well together. Добавьте ванильную эссенцию, лимонный сок и оливковое масло к сухой смеси. Все хорошенько перемешайте.

DSC04640DSC04642

3.Put the cookies on an oiled foil sheet (wax paper) 3-4 cm apart from each other. Выложите печенье на смазаную оливковым маслом вольгу (или пергаментную бумагу) на расстоянии 3-4 см.

DSC04647DSC04649

4.Preheat the oven to 180C. Разогрейте духовку до 180С.
5. Bake for 15-20 min. Выпекайте 15-20 мин.


Enjoy!

DSC04666



Приятного Аппетита!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s